T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BİLECİK / BOZÜYÜK - Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi

Misyonumuz

Bozüyük Halk Eğitim Merkezi olarak değişimi yakalayan, esnek bir yapılanmayı öngören, düzen ve düzensizliği yönetebilen, akılları buluşturan bir merkez ve öğrenen bir örgüt olmayı hedefliyoruz.

Merkezimizde örgütsel bir kültür geliştirmeye yönelik, paylaşımın temellerini atacağımıza inanıyoruz. Kurum kültürümüzü değerler ve normlar, gelenekler ve adetlerle, sembollerle, geçmişimizle-geleceğimizle bütünleştirerek yaşatmayı hedefliyoruz.

Vizyonumuzu belirlerken misyonumuzla tutarlı olmasına özen gösteriyor, Misyondan sapmanın amaçlardan sapmanın açık göstergesi olduğunun farkına vararak hareket ediyoruz.

Geleceğin gerçeğe yakın hayalini kurarken, görünmeyeni görmeye ve bu doğrultuda vizyonumuzu oluşturmaya çalışıyoruz.

Kurum kimliğimizi oluştururken de hepimiz biz duygusunu geliştiren psikoloji ile davranmaktayız.  Çalışanlarımızın ve kursiyerlerimizin görüşlerini, düşüncelerini alarak merkezimizin on yıl sonra varmak istediği konumu açıklıyoruz;

 

1-Her kurs sınıfında kaliteyi yakalamak amacıyla gelişen teknolojiyi kullanmak,

2-Kursiyer merkezli eğitimin gerçekleştirilmesi temin etmek,

3-Kursiyerlerin her kurs faaliyetini amacına uygun işleyebileceği, teknoloji ile donanmış atölyeler, resim ve müzik sınıfları, dil sınıfları, sosyal aktivite salonları oluşturmak,

4-Sahne ve ses düzenli salonumuzu, yapacağımız etkinliklerle eğitim ve kültür merkezi haline getirmek.

5-Merkezimizin yakin ve uzak çevresini olumlu yönde etkilemesini sağlamak,

6-Her kursiyerin kendi potansiyelini kavrayabileceği, içinde bulunduğu dünyayı kavrayabileceği, her kursiyerin tek tek ilgi gördüğü mutlu bir merkez ortamı oluşturmak istiyoruz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 24.12.2012 - Güncelleme: 05.03.2018 15:48 - Görüntülenme: 1388
  Beğen | 0  kişi beğendi