BİLECİK / BOZÜYÜK - Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinliklerinde Bugün Satranç Günüydü

Bozüyük Halk Eğitimi Merkezinde Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinliklerinde bugün Satranç günüydü. Merkez binamızda yapılan etkinlikte Satranç Öğretmenimiz Zafer Dinç ve satranç kursiyerlerimiz; satranç sporunun tanıtılması ve yaygınlaştırılması ve satranç sporuna verilen önemin arttırılması için kendi aralarında gösteri maçları yaptılar. Karşılaşmaların ilk hamlesi kurumumuzu ziyaret ederek etkinliğimize katılan Kaymakamımız Sayın Adem Öztürk tarafından yapıldı. Etkinlikle ilgili kurs öğretmenimizden bilgi alan Kaymakamımız Adem Öztürk öğrencilerimize başarılar diledi. Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut Demir, ilçe gençlik ve spor müdürümüz Selçuk ÖZDEMİR, Kurum Müdürümüz Levent Susam, İlçe Tarım Müdür Vekili İsmail Aksu, Kurum Müdür Yardımcılarımız Aysel Oğul, Rıdvan Güner de katıldı. Satranç şenliğimize katılan tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.

#hayatboyuöğrenmehaftası #hayatboyuöğrenmegenelmüdürlüğü #bozhem#yaygıneğitim #satranç #akıloyunları

Yayın: 07.06.2023 - Güncelleme: 07.06.2023 13:02 - Görüntülenme: 95