BİLECİK / BOZÜYÜK - Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi

Akıl Oyunlarında Kursiyerlerimizden Büyük Başarı - Türkiye Turnuvasına Katılmaya Hak Kazandık

KURSİYERLERİMİZDEN BÜYÜK BAŞARI, TÜRKİYE TURNUVASINA KATILMAYA HAK KAZANDIK

Milli Eğitim Bakanlığı ile Tüm Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu (TAZOF) işbirliğinde her yıl düzenlenen ve bu yılda 5.incisi gerçekleştirilecek olan “Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası” nda Bilecik İl finalleri akıl dolu rekabetlerle tamamlandı.

Bilecik il finallerine katılmaya hak kazanan ilçe 1.leri öğrencilerin kıyasıya yarıştığı finaller Bilecik Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğünde gerçekleştirildi.

Turnuvada Bozüyük Halk Eğitim Merkezi Akıl ve Zekâ Oyunları kursiyerlerinden ilkokul öğrencilerimiz 3 kategoride #Mangala #Pentago ve #Küre oyunlarında yarıştılar.

Müsabakalarda derece alarak bizleri gururlandıran kursiyerlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

DERECE ALAN HALK EĞİTİM MERKEZİ KURSİYERLERİMİZ

Pentago kategorisinde 1.lik elde eden (Türkiye Turnuvasına Katılmaya Hak Kazandı)

Ömer Tuğrul GÜRBÜZ

Q-BİTZ kategorisinde 1.lik elde eden (Türkiye Turnuvasına Katılmaya Hak Kazandı)